Achtererfgebied bepalen boerenbedrijf

Achtererfgebied bepalen agrarisch bedrijf

Het achtererfgebied bepalen van een agrarisch bedrijf is niet heel moeilijk. Zeker niet met de plaatjes er bij. Op plaatje 1 staat de bedrijfswoning voor de schuur. De schuur is in dit geval het belangrijkste gebouw van het boeren bedrijf en dus hoofdgebouw. Omdat in dit geval de woning voor de schuur staat begint het achtererfgebied 1 meter achter de voorgevel van de woning.

achtererfgebied bepalen bedrijfslocatie woning voor

huis voor bedrijfsloods

In plaatje 2 staat de schuur dichter bij de weg dan de bedrijfswoning. Nu begint het achtererfgebied 1 meter achter de voorgevel van de schuur. De woning staat dan in het achtererfgebied.

achtererfgebied achter voorgevel loods

Achtererfgebied direct achter de loods

Wilt u bij een agrarisch bedrijf vergunningsvrij bouwen dan zijn er veel mogelijkheden om dit te doen! Er is immers een groot achtererfgebied. Indien u twijfelt wat uw achtererfgebied is van uw boeren bedrijf, vraag het dan aan de gemeente en laat de gemeente een kaartje maken waar het achtererfgebied op staat. U voorkomt daarmee discussie en vervelende situaties.

Gratis Elektriciteit

Terugverdientijd zonnepanelen voor boeren/bedrijven 3 jaar! Vraag naar de mogelijkheden door in te schrijven.

www.gratiselektriciteit.nl Een handige website waar u op basis van de terugverdientijd zich gratis kunt inschrijven voor zonnepanelen offertes. Via deze site zijn al offertes afgegeven voor zonnepanelen met een prijs (zelf installeren) van € 1,57 per Wp voor A-klasse zonnepanelen. En dat is goedkoop! Terugverdientijd (zonder subsidie) nu ongeveer 8 jaar voor particulieren. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe goedkoper de panelen. Wij hebben ons ingeschreven.