Badplank: hét nieuwe badkameraccessoire

Nieuwe tegels, een mooie wasbak, een heerlijk nieuw bad. Na een periode van verbouwen is je badkamer dan eindelijk klaar. Tijd om het bad vol te laten lopen! Natuurlijk met een drankje en je favoriete boek of serie binnen handbereik. Maar één ding ontbreekt er dan nog. Want wat je badkamer écht afmaakt is een badplank!

badplank

Een stijlvolle badplank hout is dé oplossing om je favoriete bad-items binnen handbereik te hebben, zonder afbreuk te doen aan het interieur van je nieuwe badkamer. Sterker nog, een stijlvolle eikenhouten badplank maakt een moderne badkamer juist helemaal af!

Eye-catcher in je badkamer

De natuurlijke houten uitstraling van een stevige badplank past helemaal in een badkamerinterieur van nu. Of je hem nu gebruikt als je een bad neemt of om je accessoires op te zetten: een houten badplank is een eye-cachter op zich! Dankzij een speciale coating gaat een badplank ook in een vochtige ruimte als je badkamer jaren mee.

Badplanken met liefde gemaakt

Een bijzonder bedrijfje dat badplanken maakt en verkoopt is Longing. De badplanken van dit merk zijn met liefde gemaakt en door vele mensenhanden gegaan. Ze worden vervaardigd in een werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer wennen aan het werkende leven. Een badplank met een goed verhaal dus!

Uniek design exemplaar

Longing verkoopt handgemaakte design badplanken van eikenhout. Door de natuurlijke uitstraling van het hout is iedere plank anders en heb je dus altijd een uniek exemplaar! De badplanken zijn te koop met of zonder handige inkeping voor je tablet. Een speciaal ontwikkelde coating zorgt dat de plank ook in een vochtige ruimte als je badkamer nog jaren meegaat.

Badplank hout: hét nieuwe badkameraccessoire

Kortom: een badplank is hét nieuwe accessoire dat niet mag ontbreken in een moderne badkamer. Stijlvol, uniek en uitermate praktisch. Laat het bad maar vollopen!